Le Wine Bar des Marolles
De Kaart
Tapas
-
Charcuterieplank 20€
-
Petits Gris de Namur (slakken), herfstboter 16€
-
Sardientjes, oude tomatenrassen 14€
-
Escabèche van mosselen, mosterdvinaigrette 16€
Voorgerechten
-
Gegrilde octopus, rode biet, tzatziki, uienpickles, frambozenharissa 20€
-
Zalmcarpaccio, passievruchten, mieriekswortelvinaigrette 19€
-
Gebakken eekhoorntjesbrood, espuma van Hervekaas, hazelnoten, koffiecrumble 22€
Hoofdgerechten
-
Zeebrasemfilet, broccolini, munt-basilicum courgettecrème 30€
-
Varkenswang met kriekbier, appel, witloof, radicchio 28€
-
Eendenborst, aubergine, krieltjes, yuzukosho-honingsaus 32€
Desserts
-
Gepocheerde perzik, lavendel ijskoude sabayon 12€
-
Karamelijs met Guérandezout 12€
-
Gerijpte kazen 12€