Le Wine Bar des Marolles
De Kaart
Tapas
-
Brasvar-ham, tartufataboter 18€
-
Bouquetgarnalen, wasabimayonnaise 16€
-
Hertenpaté met foie gras, chutney 16€
-
Oléron-oesters 18€
Voorgerechten
-
Tagliata van hinde, granaatappel, pompoenpittenpesto 22€
-
Gebakken sint-jakobsnoten, prei, witte wijn met kokosmelk, kerrieolie 23€
-
Schorseneren op zijn vlaams, gefrituurde garnalen, kastanje, kumquat 22€
Hoofdgerechten
-
Wilde eend, pompoen, bloedsinaasappel, grand veneursaus 32€
-
Hertenragout, gesmoorde witloof, veenbessen, selderijschuim 28€
-
Viswaterzooi, wintergroentjes, mosselencrème 32€
-
WEEKENDLUNCH + GLAS WIJN OF PINTJE: zuurkool 20€
Desserts
-
Pompoenclafoutis, chocomousse 12€
-
Walnootijs 12€
-
Gerijpte kazen 12€