Le Wine Bar des Marolles
De Kaart
Tapas
-
Iberische worst en chorizo 16€
-
Iberische ham 22€
-
Gemarineerde makreel, kumquats 16€
-
Mergpijp op Japanse wijze 16€
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio, rode biet, mole en bloedsinaasappel 19€
-
Schorseneren op z’n vlaams, gekonfijte eierdooier, gebakken garnalen 20€
-
Grenoble-stijl kalfshersenen, ansjovis, zeekraal, hazelnootboter 20€
-
Geglaceerde kwartel met bloemenhoning, gepekelde rode kool, coulis van veenbessen 22€
Hoofdgerechten
-
Vis vol-au-vent, crème van mosselen met saffraan 25€
-
Gepeperde ossenhaas, wortelen, krieltjes, Bordelaisesaus met koffie 30€
-
Gele kipfilet, witlof, aardperen, gele wijncrème, walnoten 30€
-
Gebraden zeebrasem, espuma van zoete aardappel, venusschelpen, kokos, rode curry 32€
Desserts
-
Crêpes Suzette met Mescal 15€
-
Mokka-ijs van Peter en Lila 13€
-
Geaffineerde kazen van kaaswinkel « From » 15€